НЕМСКИ ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЛАЦОВЕ И СКЛАДОВИ ПОМЕЩЕНИЯ – БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

Публикувана на: 14.06.2017

НЕМСКИ ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЛАЦОВЕ И СКЛАДОВИ ПОМЕЩЕНИЯ – БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

Фирма „УНИВЕРСАЛ-НВГ“ ООД, гр. Долна Оряховица е вносител и представител за България на немската компания WESTERMANN, която  проектира и произвежда техника  за почистване, с доказано качество,  гарантиран дълъг срок на експлоатация и приложение в областта на селското стопанство, промишлеността и публичния сектор. 
 Четките за почистване на плацове, тротоари и складови помещения с контейнер от серия „OPTIMAL“ са отлично решение за тези, които искат бързо и качествено почистване както на вътрешни помещения, така и на външни пространства. Цялостната конструкция на машината позволява безпроблемно и плътно почистване до стени, тротоари и др., а праховото и боядисване е гаранция за дълг срок на употреба, без следи от ръжда. За по-голямо удобство и в зависимост от желанието на клиента, машината се предлага във варианти за окачване към задна или предна навесна система, с възможност за поставяне на допълнителна четка за по-прецизно почистване на ъгли и труднодостъпни пространства.
 Основната четка на машината е с диаметър 520 мм, изработена от полипропилен.  Задвижването  и е чрез хидромотор от хидравличната система  на тракора, с минимален поток от 20 л/мин., което прави машината  подходяща дори и за трактори с по-ниски мощности.
 Две големи въртящи се работни колела размери 280х80мм, спомагат при работата в неравни терени. Чрез тях може да бъде регулирана работната височина. Към четките за предна навесна система е включено допълнително трето колело за по-лесно и стабилно управлние по време на работа .
 Контейнера за  събиране на отпадъци е с дълбочина 360 мм, с вместимост от 230 литра и механично отваряне за изсипване на събрания материал. Третата точка на четката е монтирана високо с цел безпрепятствено и пълно изпразване на отпадъците в контейнера с ъгъл на наклона по-голям от  90 градуса.
 Друго голямо предимство на четката е възможността за завъртане на цялата машина в ляво или в дясно, за да се достигне максимално близо до желаната площ за почистване.
„УНИВЕРСАЛ-НВГ“ ООД поддържа наличност от четки с работна ширина 230 см, за преден и за заден навес.
Продуктово видео на немските четки WESTERMANN OPTIMAL 2300 може да видите ако споследвате следния линк:
https://www.youtube.com/watch?v=Md1SL1n_duw
За повече информация може да се свържете с търговския екип на фирмата на телефона 0885 33 13 55.
 

Видео