Финландските култиватори POTILA с нов модел за българския пазар

Публикувана на: 09.12.2016

Финландските култиватори POTILA с нов модел за българския пазар


 Нашият финландски търговски партньор и производител на култиватори POTILA, представи на пазара нова серия предсеитбен култиватор модел MAGNUM PLUS. 

 Култиваторите са подходящи както за финна предсеитбена подготовка, така и за стърнищни обработки. Той отлично доказва възможностите си  в тежки почви и при наличието на много растителни остатъци.

 Той е единствен на българския пазар култиватор,  чиито „S”-образни работни органи с размери 11х45 мм, са на 6 см един от друг и са разположени в 9 реда. Така изискването за мощност на машината е по-ниско, а от там разхода за гориво намалява.

 Интензивното вибриране на “S”-образните  работни органи,  разбива буците от оранта и същевременно запълва празнините, като предоставя оптимални условия на поникване, дори и на дребнозърнестите култури.

 Работните ширини в серията Magnum PLUS, са от 7 до 11 метра, което прави култиватора изключително производителен.

 За отличната маневреност на машината и регулирането на работната дълбочина спомагат осем широки гуми с размери 340/55-16 и рама с три секции.

 Мощната система CROSSBOARD /подравняваща дъска/ , със собствена хидравлика и размери 10х80 мм, служи за подравняване на терена и предварително разбиване на буците.

 След работните органи има възможност да се добавят заден подравнител и пружини.

 Пружиниращите органи отзад,  разрохкват почвата и я предпазват от измръзване и  образуване на кора. Благодарение на тях по-дребната фракция от почвата слиза в дълбочина 5-6 см, където се намират семената.

 Задния подравнител също е със самостроятелна хидравлика, което улеснява регулирането на машината и спестява време за механични настройки.

 Култиватора е снабден с осветление за безопасно движение по пътищата.

 Другите модели на финландския производител  са от сериите Premium Classic, Master и Maxer PRO.

 Малкият представител на култиваторите POTILA е модела PREMIUM Classic. Той  се предлага в работни ширини 5, 6 и 7 метра. Работните органи в тази серия са с размери 10х45 мм, разположени на разстояние между тях 8 см, с рама от 6 реда.  Моделите от тази серия изискват по-малка мощност на трактора и се предлагат с възможност за избор,  между задни пружинни органи или спираловиден валяк.

 Мощните култиватори от сериите MASTER и MAXER PRO  се характеризират с висока производителност в работата, здраво изработена рама и се представят отлично при работа в тежки почвени условия.  Предлагат се в работни ширини от 5 до 8 метра за модела MASTER и от 6 до 10 метра за MAXER PRO. Работните органи са разположени на разстояние един от друг на 8 или 10 см, върху 8-редова рама. Предлага се  хидравлично регулиране на предния и задния подравнител и задни пружинни органи, за допълнително разрохкване на почвата.

 Избора на култиватор POTILA  е печеливша комбинация ако желаете бърза и качествена предсеитбена подготовка, само с една обработка.

 Всички земеделски производители  могат да се възползват от  „Акция с промоционално ниски цени, за ранни поръчки на култиватори POTILA, до края на месец декември“

Последвайте линка:

http://universal-nvg.bg/products/cat/26/116

 

За повече информация се свържете с търговския екип на фирмата на телефон 0889 231012 или 06173 99 99.

 

Видео