„Универсал-НВГ” ООД е създадена през 1990г.

В търговията със селскостопански машини фирмата стартира през 1994г.

Универсал НВГ e вносител от Германия на демонстрационна и употребявана техника  на немски лидери в производството на земеделска техника на европейския пазар. От 2007-а година сме представители за България на немските GPS системи и навигации за селското стопанство Müller Elektronik.

 

За нуждите на зърнопроизводителите внасяме и широка гама от ремаркета на немската фирма CONOW. От 2009 г. фирмата е вносител за България на Световния лидер в производството на дюзи за пръскачки - немската фирма LECHLER. Универсал -НВГ също така е вносител на американската компания, производител на уреди за почвен и растителен анализ - Spectrum Technologies.

 

Разполагаме с голяма складова база и сервизни помещения на територията на гр. Долна Оряховица. Поддържаме богата наличност от резервни части и консумативи на предлаганата от нас техника. „Универсал-НВГ” ООД извършва ремонтни услуги на зърнокомбайни и трактори CLAAS. На ваше разположение е и съвременно оборудван мобилен сервиз.

 

Предлагаме също и обучение за работа с техниката закупена от нас. Сътрудничим на нашите клиенти за преференциално кредитиране от водещите банки в България.

 

Предлагаме разработване на проекти по европейските програми за финансиране. Фирмата ни държи на коректно и честно отношение към своите клиенти.

 

Благодарение на широката си гама от продукти „Универсал-НВГ” ООД непрекъснато разширява своя дял на пазара на земеделска техника.

Ежегодно провеждаме презентация на полето и семинари за новости в производството на предлаганите от нас марки

 

За контакти:

гр. Долна Оряховица
ул. Райко Даскалов 2
Тел.: 061739999
Мобилен: 0887227460/0886834233
Е-mail: office@universal-nvg.bg